В Україні оновили зони карантину: Львів досі – у помаранчевій

карантин6

Черговий атирекорд щодо інфікування коронавірусом зафіксовано у четвер, 20 серпня. За останню добу наявність COVID-19 підтвердили в 2134 українців.

Зважаючи на це, державна комія ТЕБ і НС вирішила розширити червону зону карантину та вкотре переглянути інші, згідно з епідемологічною ситуацією, попри те, що перерозподіл попередньо запланували на кінець серпня.

Нагадуємо, що минуле зонування відбулось у четвер, 13 серпня. З того часу до зон карантину потрапило більше міст і областей.

Таким чином, з понеділка, 24 серпня, Львів залишається у помаранчевій зоні карантину, а місто Самбір — у червоній.

Читайте також: Львівщина – у помаранчевій зоні карантину, Самбірщина опинилась в червоній

До червоної зони потрапили: місто Коломия, Городенківський, Косівський та Тисменицький райони Івано-Франківської області; місто Самбір Львівської області; місто Біляївка Одеської області; міста Дубно та Острог, Костопільський, Радивилівський і Рівненський район Рівненської області; місто Чернівці, Заставнівський та Кіцманський район Чернівецької області.

У червоній зоні діють жорсткі обмеження: припиняють роботу заклади громадського харчування, ТРЦ та інші магазини, крім маркетів з товарами першої необхідності, громадський транспорт не курсуватиме тощо.

Помаранчева зона: забороняється проведення масових заходів за участю більш ніж 100 осіб і більше одного обличчя на 20 кв. метрів, діяльність установ, що надають послуги з розміщення, діяльність спортивних залів, фітнес-центрів, прийом дітей до дитячих таборів, обмеження роботи розважальних закладів:

Сюди потрапили:  Ужгород, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Харків.

У жовтій зоні обмеження поширюються на відвідування стронніми особами закладів і установ соціального захисту. Сюди потрапив Київ, Луцьк, Житомир, Одеса, Суми, Хмельницький, Рівне.

Нагадуємо, станом на ранок четверга, 20 серпня, в Україні зафіксовано 98 тисяч 537 випадків COVID-19.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: