ЄС, «Громадянська позиція», та ще 5: які партії потраплять у раду Львівської ОТГ

sociolog

7 політичних партій потрапляють до міської ради на виборах до Львівської ОТГ.

Такими є результати соціологічного дослідження, що його провів центр дослідження громадської думки «Соціоінформ».

Згідно з дослідженням, лідером симпатій виборців залишається «Європейська солідарність», за яку готові проголосувати 26,5% виборців. Порівняно з весняними рейтингами, вдвічі зросла довіра до партії «Громадянська позиція» – за неї готові віддати свої голоси 6,8% респондентів. Згідно з результатами опитування, до міської ради потрапляють також партії «Самопоміч», «Голос», «Варта», «Свобода» та «Батьківщина».

Серед політиків виборці найбільше довіряють Петрові Порошенку – 44%, показало дослідження. На другому місці – Анатолій Гриценко із 35% рейтингу довіри.

На запитання «Чи у правильному напрямку йдуть справи в Україні?» 12% опитаних відповіли, що так. 72% сказали, що у неправильному, 16% не визначилися з відповіддю. Справи, які відбуваються зараз у Львівській області, підтримують 27% опитаних, 48% їх не схвалюють і 25% не знають, що відповісти. Те, що відбувається у Львові, 37% респондентів підтримують, 48% не схвалюють і 15% не знайшли відповіді.

Дослідження відбувалося з 7 по 12 серпня цього року на території Львівської ОТГ. У ньому взяли участь 600 людей віком від 18 років. Методом опитування було стандартизоване інтерв’ю face2face.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: