На Львівщині СН проведе публічний прамеріз серед кандидатів на посаду голови Львівської ОТГ

115062-1_large

Рада обласного осередку партії «Слуга народу» на Львівщині ухвалила рішення провести публічні праймеріз серед претендентів на посаду голови Львівської ОТГ.

Про це повідомляється на сторінці «Команда Козицького» у Фейсбуку.

«25 жовтня 2020 року відбудуться місцеві вибори, на яких громадяни України врешті обиратимуть владу, наділену ресурсами, повноваженнями і відповідальністю.

Львівщина і Львів не стануть виключенням. Партія «Слуга народу» на Львівщині формує свою місцеву команду і активно братиме участь у цих виборах!

Саме тому Рада обласного осередку партії «Слуга народу» на Львівщині сьогодні на своєму засіданні прийняла рішення провести публічні праймеріз серед претендентів, яких ми вважаємо достойними кандидувати на посаду міського голови Львівської об'єднаної територіальної громади (міського голови Львова)», – йдеться у дописі.

Зазначається, що основна мета праймеріз – дати можливість львів'янам познайомитись із кандидатами і їхніми програмами та порадити нам кандидата, який зможе гідно представити СН в боротьбі за майбутнє Львівської ОТГ.

«Ми обрали претендентів і у вівторок, 25 серпня, представимо їх львів'янам. Протягом 3 днів кожен львів'янин зможе обрати для себе найкращого кандидата, який балотуватиметься від партії «Слуга народу», – повідомляється.

* Вибори-2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: