У Львівській мерії розповіли, коли курсуватиме більше маршруток

З 27 травня вартість проїзду у громадському траспорті Львова зросте до 10 гривень. Фото ілюстративне, з архіву релакції.

У Львові діє режим спецперевезень у зв'язку з карантинними заходами, проте вже з 1 вересня кількість одиниць громадського транспорту збільшиться щонайменше на 100 маршруток. 

Про це в ефірі радіо «Люкс FM» повідомила заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

За її словами, з 1 вересня, у зв’язку з тим, що діти йдуть до школи, збільшать кількість громадського транспорту на маршрутах.

«Плануємо збільшити приблизно на 100 одиниць. Тобто, якщо сьогодні у нас на рейси виїздить 536 одиниць транспорту, то з 1 вересня на рейси буде виїжджати 634 автобуси. Також будемо моніторити ситуацію на зупинках, щоб не було перевантаження на той чи інший маршрут», — розповіла Ірина Маруняк.

Заступниця мера нагадала, що відповідно до ухвали сесії ЛМР, школярі мають право безкоштовно проїзду у громадському транспорті Львова. А також студенти оплачують 50% вартості проїзду в електротранспорті.

Нагадуємо, станом на ранок середи, 26 серпня, у Львівській області зафіксовано 13560 випадків інфікування коронавірусною хворобою COVID-19. За останню добу 171 людина підхопила вірус, з них 83 — мешканці Львова.

До слова, Львів перебуває у «помаранчевій» зоні карантину з понеділка, 17 серпня, відповідно діють жорскіші обмеження щодо роботи атракцій, проведення різноманітних заходів тощо.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: