Цікаві ідеї, які допоможуть облаштувати маленьку спальню

спальня

Часто так буває, що невелика площа квартири обмежує господарів у великій спальні. Відтак усі задумки та напрацювання щодо комфортного облаштування чи не найголовнішої кімнати у помешканні сходять нанівець.

*Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Але створити самостійно гарний дизайн маленької спальні можна і не витрачаючи захмарні кошти. Про деякі тонкощі і поради щодо того, як зробити стелю візуально вищою, облаштувати в спальні гардеробну, не боятись яскравих, а іноді і темних кольорів, а також не нехтувати декором, ми розповімо у матеріалі.

Непомітний декор

Декор все ж є важливим елементом у оформленні будь-якого приміщення. Але саме для маленьких кімнат дуже важливо, щоби він був якнайменш помітним. Можна просто поставити на ліжко м’які декоративні подушки, що також слугуватимуть і пуфами для сидіння. Навпроти дверей на стіну можна повісити щось яскраве. На цю річ буде закцентована вся увага при вході в кімнату. Спальня візуально буде здаватись більшою.

Від декору в стилі шику і блиску в маленьких спальнях краще відмовитись, аби кімната не виглядала як маленьке горище.

Квітковий принт на шпалерах навіть у маленькій кімнаті може виглядати мило. Варто лише додати золоте обрамлення дзеркала, а ліжко вибрати з кованою основою – все це стане до вподоби поціновувачам вінтажного стилю.

Сірий колір – простір для творчості. Одна чи дві яскраві деталі - і інтер’єр матиме оновлений вигляд.

Вишукана люстра і чорний колір, який обрамлює спальню за периметром, надає шарму навіть крихітній кімнатці.

Великі вікна цієї маленької спальні – головна родзинка. Настрій створюють не лише фото на стіні, але й погода за вікном. У його оформленні також варто бути скромним. Чудово підійдуть римські штори. Місця не займають і підкреслюють стиль кімнати.

Функціональне використання простору

Якщо у вас зовсім мало місця для якихось декоративних дрібничок, то можна поекспериментувати зі шпалерами. Візерунки на них у вигляді вертикальних ліній зроблять кімнату візуально вищою. Стіну тоді можна прикрасити картиною чи дзеркалом. Таким чином і  квадратні метри збережуться, і декор буде мінімалістичним.

Про постільну білизну також варто подумати. Обирати для маленької спальні найкраще білий колір. Кімната тоді матиме завжди охайний вигляд.

Будь-яку частину вашої спальні варто використовувати максимально. Не обов’язково всі полички у шафі заскладувати речима чи будувати вежі з книжок. Але підвіконня, стіни і куточки задіювати просто необхідно. Замість книжкової шафи можна просто повісити підвісну книжкову полицю. Також можна подумати про вбудоване ліжко. Коли прийдуть гості, місця для розваг стане значно більше.

*Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Нагадаємо, у Львові триває будівництво нового ЖК «Львівська Мрія» на вул. Під Голоском. Здати нове житло в експлуатацію планують 2020 року. За планом тут буде 16-поверховий будинок на дві секції. У будинку буде 165 квартир. Обрати свою можна на сайті проекту, в якій згодом можна буде облаштувати домашній офіс.

Читайте також: 10 ідей, що допоможуть бюджетно облаштувати квартиру

Будинок матиме бетонний каркас, а заповнення та міжкімнатні стіни будуть цегляними. Тут використовують червону повнотілу цеглу. Цей матеріал вважається найбільш екологічним, крім того, він добре утримує тепло та забезпечує хорошу шумоізоляцію. За даними будівельної компанії, будинок здаватимуть мешканцям з поштукатуреними стінами, цементною стяжкою під «чисту» підлогу, двоконтурним котлом (димохідна система Schiedel QUADRO) та розведенням труб по квартирі під стяжкою (здається в робочому стані), лічильниками газу, води, електроенергії, мідною електропроводкою до розвідної коробки у квартирі, виводами під сантехніку та каналізацією. У помешканнях встановлять металопластикові вікна та сталеві двері. За проектом, мешканці отримають вже засклені балкони, сучасні домофони та два безшумних ліфти (один із них – вантажний, розрахований на 1000 кг). А поряд із будинком розташується підземний паркінг.

Усі деталі проекту та фото з будівельного майданчика дивіться тут.

Львівська Мрія — на ринку Львова вже понад 7 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК «Львівська Мрія» в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла.

ЖК «Львівська Мрія» неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі «Кришталева цегла».

ЖК «Львівська Мрія» — помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу: м. Львів, вул. Рубчака, 11, вул. Кн. Ольги, 1 тел.: (032) 241-08-08; (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: