На Львівщині 36-річна жінка отримала численні опіки, коли спалювала траву

c585fd7fe434776a9403bf131e6aa249-696x275

У понеділок, 31 серпня, о 23:00 в реанімаційне відділення Червоноградської центральної районної лікарні з опіками обличчя І-ІІ ступеня, верхніх та нижніх кінцівок  госпіталізували жінку.

Як інформують у пресслужбі ДСНС у Львівській області, мешканка села Острів Сокальського району отримала опіки під час спалювання сухої трави, стан середньої важкості.

Нагадаємо, в Україні діє закон № 556-ІХ «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України з метою збереження навколишнього середовища».

Читайте також: Нардепи в десятки разів підвищили штрафи за спалювання трави

Закон суттєво підвищує розміри штрафів за забруднення атмосферного повітря, знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу, порушення вимог пожежної безпеки в лісах та самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків.

Випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дотримання порядку, встановленого центральним органом виконавчої влади, який забезпечує формування державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища, - карається штрафом від 3 тис. 60 грн до 6 тис. 120 грн для громадян та 15 тис. 300 до 21 тис. 420 грн для посадових осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: