На Шувар будуть їздити безкоштовні автобуси: графік руху

891410e3-ecf7-4293-8963-6a441aad0fca
Фото: ЛМР

З вівторка, 1 вересня, у Львові розпочинають курсувати два автобуси, які возитимуть людей на ринок «Шувар», що в Сихівському районі міста. Цю послугу для львів’ян організувала адміністрація ринку безкоштовно на час ремонту вулиці Хуторівка.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської мерії.

За словами Ірини Маруняк заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, автобуси курсуватимуть з пл. Різні і вул. Личаківська (АС № 6). Перший рейс з цих локацій о 09.30 год, останній о 15.30 год. Натомість перший рейс з ринку «Шувар» о 10.00 год, а останній о 16.00 год. Між кінцевими станціями автобуси курсуватимуть без зупинок.

«Через реконструкцію вул. Хуторівка стало складніше добратись громадським транспортом на ринок «Шувар». Тому на час ремонтних робіт ми запускаємо два безкоштовних маршрути для зручності львів'ян», — зазначив директор ринку «Шувар» Іван Федишин.

Нагадуємо, відсьогодні, 1 вересня, у Львові збільшується кількість громадського транспорту на маршрутах на 100 одиниць. Як повідомляли у ЛМР, це пов'язано з тим, що розпочався навчальний рік, відповідно, учнів, студентів і тих, хто прямує на роботу стане більше. Окрім цього, транспорт продовжує курсувати в режимі спецперевезень: це означає, що дотримання соціальної дистанції під час поїздки має бути обов'язковою умовою мешканців Львова.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: