У шести хасидів-паломників в Умані підтвердили COVID-19

uman-800x450
Фото ілюстративне; джерело: Український репортер

Мер Умані Олександр Цебрій заявив, що в Умані вже у 6 хасидів виявили Covid-19. Для розміщення заражених довелося шукати додаткові можливості.

Як пише телеграм-канал PavlovskyNEWS, посилаючись на коментар уманського мера, у місцевій лікарні є тільки 14 ліжко-місць, призначених для хворих Covid-19, а вже лікуються 18 людей.

Цебрій  зазначив, що всі хасиди, які прибули в місто, повинні пройти тестування на Covid-19 в приватних клініках Умані за свій рахунок. Поки з виконанням цієї вимоги проблем немає. Зараз всі прийняті в Умані заходи дозволяють тримати ситуацію під контролем і зберігати спокій у городян.

Нагадаємо, з четверга, 10 вересня, у місцях паломництва хасидів в Умані встановлять тимчасові пункти моніторингу та контролю за дотриманням карантинних обмежень.

До слова, станом на ранок п'ятниці, 4 вересня, в Україні коронавірусне захворювання підтвердили у рекордної кількості людей — 2 723. Також відомо, що 937 пацієнтів вчора одужали, а 51 — помер від ускладнень. Загалом в Україні коронавірусне захворювання виявили у 130 951 людини. З них 2 761 пацієнт помер від ускладнень та 60 613 людей одужали.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: