Українці назвали найвпізнаванішого українського міністра

аваков

Найпізнаванішим посадовцем в Україні визнали Арсена Авакова — міністра внутрішніх справ: його знають краще, ніж самого прем'єра Дениса Шмигаля.

Про це повідомив на прессконференції у Києві голова соціологічної компанії Active Group Олександр Позній, презентуючи опитування, проведене компаніями Active Group та «Клуб експертів», - передає УНІАН.

За його словами, на запитання «Яке з цих прізвищ ви пам’ятаєте»» і при цьому був запропонований перелік членів уряду, найбільша впізнаваність у Авакова - 84,3%, у Шмигаля - 71%.

«Ми з колегами навіть якось жартували - що ті діти, які в цьому році пішли до школи, народилися за часів Арсена Авакова, коли він був на посаді міністра внутрішніх справ, тобто всі ці 6 років він продовжує займати цю посаду», - сказав експерт.

Читайте також: Українці оцінили правоохоронні органи в державі: кому найбільше не довіряють

Він зазначив, що на третьому місці за впізнаваністю міністр закордонних справ Дмитро Кулеба - 28,5%, далі - міністр захисту довкілля і природних ресурсів Роман Абрамовський - 26,4%.

Найменше, зауважив експерт, опитані знають віце-прем’єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського - 8,4%.

Нагадуємо, Арсен Аваков обіймає посаду міністра внутрішніх справ з 27 лютого 2014 року.

Довідка

Телефонне опитування проводилось 22 - 24 серпня. У ньому взяли участь 1100 респондентів по всій Україні. Похибка вибірки не перевищує 3%. Арсен Аваков на посаді міністра МВС 22 лютого 2014 Арсен Аваков був обраний в.о міністра внутрішніх справ, після того, як з цієї посади було звільнено Віталія Захарченка.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: