Ярослав Рущишин представив команди «Голосу» у Галицькому та Шевченківському районах

golos-rushchyshyn-2020-09-06_4945_HBR_LUFA-004

Кожен член команди «Голосу» – лідер у своїй галузі, людина без політичного минулого чи корупційних скандалів.

«Придивіться до наших кандидатів, прочитайте їхні біографії і порівняйте з іншими», – пропонує лідер «Голосу» на Львівщині Ярослав Рущишин.

Координатор команди Шевченківського району – експерт з міжнародної освіти, керівник відділу міжнародних зв’язків у Фундації ADD Роман Грибовський.

У команді – член спілки готельєрів Львова, засновниця ГО «Обійми маму» Марія Чижишин, підприємець, спеціаліст з міжнародного права Микола Періг; волонтер, співзасновник ініціативи «На весь голос» Марк Климовський; юристка, співорганізаторка понад 20 благодійних проєктів Надя Борисевич; дитячий лікар-ортопед, переможець проєкту громадського бюджету, активіст ГО «Мотодопомога» Мар’ян Орач; членкиня Громадської спілки «Західноукраїнський кластер індустрії дизайну» Тетяна Коваль.

Команду Галицького району очолив практикуючий юрист, підприємець, голова ГО «Хостели Львова», заступник голови ГО «Громадська рада Закон та порядок» Юрій Романчук.

У команді – засновник ІТ-кампанії, керівник проєкту створення скверу на Панаса Мирного Олекса Возняк, заступник завідувача Галицького відділення соціальної допомоги, парамедик, доброволець Василь Галамай, керуючий партнер у FEST Кейтеринг Холдингу емоцій !ФЕСТ Юлія Стефанюк.

У планах команди «Голосу» повернути довіру інвесторів до Львова та збільшувати заможність львів’ян; зберегти комфорт проживання в місті та впорядкувати будівництво; провадити реформи медицини та освіти; зробити зручною інфраструктуру. У «Голосі» готові говорити про непопулярні рішення заради реальних змін на краще.

«Перемогу приносять тільки наступальні дії – завойовувати світ ідеями. Не Львів для світу, а світ для Львова. Тільки так будемо цікавими іншим, тому розвиток освіти і культури – пріоритети нашої програми», – пояснив Ярослав Рущишин.

* Вибори-2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: