Олег Синютка представив команду від "Європейської солідарності" до Львівської міськради

119165926_640617766892593_441225112794906470_n
Фото: пресслужба "Європейської солідарності"

Серед кандидатів – чинні депутати, медики, журналісти, освітяни та громадські активісти.

За словами Олега Синютки, партія "Європейська солідарність" іде на місцеві вибори, щоб перемагати, повідомляє "Еспресо.Захід".

"Наша команда знає, що і як потрібно робити. Це люди, котрі будуть разом із львів’янами впродовж всієї каденції, – запевняє народний депутат. – Я переконаний, коли через чотири роки ми будемо звітувати перед нашими містянами, кожен мешканець скаже, що Львів став містом, де хочеться жити та творити, з яким кожна людина пов’язує свою долю, тому що це команда переможців. Ми йдемо для того, щоб запропонувати свої послуги львів’янам. Таке некомфортне життя, яке нині створила влада мешканцям Львова, – неподобство. Люди не мають роботи, тратять час у "корках", не можуть віддати своїх діток в садочки чи школи. Це потрібно припинити".

Назва програми, з якою команда "Європейської солідарності" йде на місцеві вибори, – "Настав час Львова". Серед кандидатів – чинна депутатка Уляна Пак. Нині жінка очолює команду в Залізничному районі міста.

"У нас є основні завдання в місті, які ставить перед собою команда і наш кандидат Олег Синютка. Перш за все – перетворити Львів на центр освіти, науки й інноваційної економіки. Ми бачимо, що потрібно відроджувати нашу промисловість і виробництво. Не можна пов’язувати життєдіяльність міста лише з туризмом, бо в час пандемії туризм занепав і чимало людей залишилися без роботи. Ба більше, є проблеми, яких роками не вирішують: некомфортний транспорт, сміття, нестача шкіл, садочків – ці питання нікуди не зникають і ніхто їх не розв’язує. У час коронавірусу для мене великим питанням стало обладнання медичних закладів. Десятками років лікарні занепадали й ніхто їх належно не утримував. Я впевнена, що спільно ми досягнемо багатьох цілей і виконаємо завдання, які перед собою поставили".

Нагадаємо, 6 вересня на багатотисячному вічі в центрі Львова народний депутат Олег Синютка заявив про свій намір балотуватися на посаду львівського міського голови від "Європейської солідарності". Рішення нардепа підтримав лідер "ЄС" і п’ятий президент України Петро Порошенко.

Він заявив, що очільником Львова має бути загальнонаціональний лідер, який представляє єдину загальнонаціональну проукраїнську силу, та водночас міцний господарник. Такою людиною, на думку п’ятого президента, є Олег Синютка.

*вибори 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: