«Батьківщина» у Львові має 6,7%

вибори11

На місцевий виборах у Львові рейтинг ВО «Батьківщина» - 6,7%. Цю інформацію озвучили сьогодні, 14 вересня, у Львівському пресклубі на презентації дослідження «Соціально-психологічний стан Львова напередодні старту виборчої кампанії до місцевих органів самоврядування».

На місцевий виборах у Львові рейтинг ВО «Батьківщина» - 6,7%. Цю інформацію озвучили, 14 вересня, у Львівському пресклубі на презентації дослідження «Соціально-психологічний стан Львова напередодні старту виборчої кампанії до місцевих органів самоврядування».

Про це пише DailyLviv.

Зокрема, за словами Петра Жука, керівника Центру з інформаційних проблем територій, партія «Слуга народу» на місцевих виборах Львові готові підтримати 1,3% львів’ян.

- Це - мізерне число, навіть свого часу Партія Регіонів мала вищий рейтинг, - наголдосив Петро Жук, керівник Центру з інформаційних проблем територій. – Симпатиками діючої партії у Львові, які входять у це число, є переважно пенсіонери, які ще мають сподівання, що вада покращить їхнє життя.

Рейтинг ПП «Європейська Солідарність» - 26,8%.

- Враховуючи, що люди вважають цю політичну силу опозиційною, це мале число, адже традиційно у Львові опозиційна до влади політична сила має близько 50% підтримки. Це свідчить про те, що нині жителі міста не бачать єдиної політичної сили чи лідера, довкола якого можуть консолідуватися.

Серед місцевих партій лідирує «Самопоміч» - 13,6.

Водночас Партія «Голос» має підтримку 7,3% львів’ян.

ВО «Батьківщина» - 6,7%.

ВО «Свобода» - 6,5%.

Українська Галицька партія» - 4,2%.

Відразу 4 політичні сили мають на сьогодні рейтинг 0,5% підтримки: «Варта», «Сила і честь», «Громадянська позиція», «За майбутнє».

* вибори 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: