У Львові 25 шкіл відправляють класи на самоізоляцію

shkoly
Фото ілюстративне

Станом на 18 вересня, у Львові є 25 шкіл, де 1 або 2 класи пішли на самоізоляцію, у зв’язку з тим, що захворів один з учнів або педагогів, — заявила керівниця управління освіти міста Зоряна Довганик.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

На дистанційну форму навчання поки переведено лише середні та старші класи Сихівського ліцею, через випадки захворювання у вчителів-предметників. Початкова школа у них розташована в окремому крилі, там клас має свого одного вчителя, тому початкова школа працює в режимі офлайн.

Читайте також: У МОЗ хочуть посилити карантинні обмеження

Нагадуємо, з вівторка, 15 вересня, більшість класів ліцею «Сихівський» на 2 тижні переведені на дистанційне навчання, у зв’язку з великою кількістю хворих вчителів. У багатьох з них підтвердився COVID-19, тому старшу школу закрили на карантин.

У всіх школах Пустомитівського та Перемишлянського районів Львівщини, а це 53 навчальні заклади, запровадили карантин до 28 вересня у зв’язку з тим, що в населених пунктах діє «червона зона» карантину.

Так, станом на ранок п’ятниці, 18 вересня, в Україні зафіксовано 169 тисяч 472 випадки інфікування коронавірусною хворобою COVID-19. За минуло добу захворювання підхопило 3 тисячі 228 людей. За весь час пандемії одужало 75 тисяч 486 осіб, а померло — 3468 пацієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: