Громадянська позиція представила своїх кандидатів у депутати місцевих рад

IMG_8536

Обласна організація партії «Громадянська позиція» провела конференцію на якій затвердила виборчі програми та списки кандидатів у місцеві органи влади.

Обласна організація партії «Громадянська позиція» провела конференцію, на якій затвердила виборчі програми та списки кандидатів у місцеві органи влади.

Зокрема «Громадянська позиція» затвердила 70 списків кандидатів у депутати місцевих громад та їх керівників.

«Ми  здобули частину влади у місцевих органах влади. Але ніхто не звинуватить нас за рішення, які ми приймали. Ми запровадили конкурси на визначення керівників медичних закладів, ми забрали у проросійських сил їх центр «русского міра» на вулиці Короленка. Зараз змінилося законодавство і органи місцевого самоврядування матимуть значно більші повноваження. Ми об’їздили всі територіальні громади і, я впевнений, що ми досягнемо позитивного результату та збільшимо кількість наших депутатів у місцевих радах на порядок», - заявив голова Координаційної  ради партії «Громадянська позиція» Володимир Гірняк.

Відтак, конференція затвердила списки кандидатів до місцевих рад, зокрема  верхівку списку до Львівської обласної ради. До списку партії потрапили Володимир Гірняк, Андрій Білоус, Анатолій Забарило,  Уляна Дорош, Наталія Кузяк, Микола Шевчук, Йосип Барабаш,Тетяна Рефцьо, Юлія Лацик.

До Львівської міської ради список «Громадянської позиції» виглядає так: Володимир Гірняк, Аанатолій Забарило, Олег Білоус, Олена Скочинець, Ірина Огниста, Богдан Михалусь, Олег Мірус, Тетяна Рефцьо, Уляна Кузик, Олег Сорочкін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: