У Лос-Анджелесі вручили нагород телепремії «Еммі»

_114505460_kimmel

20 вересня У Лос-Анджелесі відбулася 72-а церемонія вручення телевізійної премії "Еммі".

20 вересня У Лос-Анджелесі відбулася 72-а церемонія вручення телевізійної премії «Еммі».

Канадський телевізійний ситком «Шіттс Крік» отримав дев'ят призів - побивши рекорд Еммі за найбільшу кількість перемог в одному сезоні за комедію. Це було яскравим фіналом для серіалу, який цього року випустив свій шостий останній сезон. Серіал HBO також виграв призи в драматичних категоріях за найкращий сценарій та найкращу режисуру під час віртуальної церемонії.

У категорії «найкращий драматичний серіал» переміг американський сатирично-комедійно-драматичний телесеріал «Спадкоємці». Кращу драматичну роль у драматичному серіалі отримала акторка Зендая за роль в «Ейфорії» (Euphoria). Зендая наймолодша актриса за всю історії премії, яка отримала цю нагороду.

У категорії «Кращий міні-серіал» перемогли «Хранителі» (Watchmen), актриса серіалу – Реджина Кінг отримала нагороду як найкраща актриса міні-серіалу.

Читайте також: Цукеркова королева Галичини: потужний менеджмент і українська національна ідея

Церемонію відбувалась в моторошно порожньому Центрі Стейплз в Лос-Анджелесі, ведучим події став комік Джиммі Кіммель, до якого у студії приєдналося лише кілька запрошених ведучих, номінанти нагород були присутні в онлацн форматі, а нагороди отримували у себе вдома: до їх дверей нагороди доставляли спеціально запрошені «вручателіі» у химзащитних смокінгах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: