Українська диригентка дебютуватиме на Вагнерівському фестивалі

Без названия (1)

Українська диригентка пані Оксана Линів дебютуватиме на Вагнерівському фестивалі у німецькому Байройті, що по праву є апогеєм музичних фестивалів у Німеччині, з прем’єрою «Летючого Голандця» у 2021 році.

Українська диригентка Оксана Линів дебютуватиме на Вагнерівському фестивалі у німецькому Байройті, що по праву є апогеєм музичних фестивалів у Німеччині, з прем’єрою «Летючого Голандця» у 2021 році.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Оксани Линів.

Оксана Ярославівна Линів, уродженка Бродів — перша жінка-головний диригент Опери та філармонійного оркестру в місті Ґрац. Засновниця та художня керівниця фестивалю LvivMozArt, засновниця та головна диригентка Молодіжного симфонічного оркестру України/YsOU.

Через пандемію цього року музичний фестиваль не проводиться.

Байройтський фестиваль – щорічний оперний фестиваль, на якому представлені вистави опер німецького композитора Ріхарда Вагнера. З 1876 року за пультом найкультовішого музичного дійства побували 92 чоловіки-диригенти, цього року багаторічну традицію змінила Українка Оксана Линів!

Читайте також: У Львові працює виставка містичних картин про війну на Донбасі за ескізами загиблого Захисника (фоторепортаж)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: