Як курсуватимуть трамваї та маршрутки у Львові під час ремонту вулиці Бандери

ltolt_5f69c25817001

Із понеділка, 28 вересня, у Львові починається капітальний ремонт вулиці Степана Бандери. Роботи проводитимуть поетапно. Ремонт розпочнеться від вулиці Чупринки до вулиці Антоновича. У зв'язку із цим, відбудуться зміни у курсуванні громадського транспорту.

Із понеділка, 28 вересня, у Львові починається капітальний ремонт вулиці Степана Бандери. Роботи проводитимуть поетапно. Ремонт розпочнеться від вулиці Чупринки до вулиці Антоновича. У зв'язку із цим, відбудуться зміни у курсуванні громадського транспорту, - йдеться на сайті ЛМР.

Відбуться зміни у русі трамвайного маршруту №1. Він курсуватиме до Залізничного вокзалу по вулиці Городоцькій (замість вулиці Бандери). Також зміниться кінцева зупинка, вона буде на Погулянці на вулиці Вахнянина (замість вулиці Пасічної). Таким чином трамвайний маршрут №1 дублюватиме маршрут №7, тому тимчасово призупинять його рух.

Інших змін у русі трамвайних маршрутів не передбачено.

Рух автобусних маршрутів також зміниться. Маршрут №41 не доїжджатиме до вулиці Генерала Чупринки, повертатиме швидше - на вулицю Київську.  Маршрутка № 15 поїде по вулиці Чупринки.

Згідно із проєктом, вул. Бандери матиме дві спільні смуги для громадського і приватного транспорту. Загальна ширина дороги становитиме 10,2 м. Для автомобілів за проєктом мають облаштувати понад сто паркомісць.

Читайте також: У Львові відремонтують вулицю Степана Бандери за 209 мільйонів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: