У Львові хвора на COVID-19 трирічна дівчинка у реанімації

IMG_4641-e1500564316405-890x395

Трирічна дівчинка з Миколаївського району перебуває у реанімації львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ. В дитини діагностували коронавірусну інфекцію. Її госпіталізували з вираженою дихальною і серцевою недостатністю.

В області це перша дитина за період пандемії, яку підключили до апарата ШВЛ, розповідає директорка ОХМАТДИТу Олександра Бурда. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Директор ОХМАДИТу зазначає, що з 82 дітей, які з підтвердженим Covid-19 лікувалися в лікарні, це перша дитина, яка перебуває на ШВЛ.

Олександра Бурда повідомляє, що в родині дитини ніхто не хворів на коронавірус, тож невідомов, де вона могла заразитись. Стан дівчинки зараз досить важкий, з 15 вересня вона перебуває на ШВЛ. Завідувачка відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії Віра Приймакова повідомила, що у дитини виражена дихальна недостатність другого ступеню і серцево-судинна недостатність першого ступеню, двобічна позашпитальна пневмонія.

Головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко повідомила, що на Львівщині не було дітей, хворих на COVID-19, які потребували ШВЛ.

Читайте також: Львів VS коронавірус: статистика станом на 23 вересня

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: