Слідом за Путіном на Нобелівську премію миру росіяни висунули прибиральницю

1601039643-6150

Російська прибиральниця Марина Удгородська, яка раптово виграла місцеві вибори в одному з сіл Росії, стала кандидаткою на Нобелівську премію миру.

Про це пише Московский комсомолец.

В рамках експерименту журналісти російського видання залишили заявку на сайті нобелівського комітету. Після так званого «номінування» Путіна автори експерименту хотіли зрозуміти механізм подачі заявок і наскільки легко це зробити звичайним громадянам.

Росіяни стверджують, що заявки на сайті можуть залишати й звичайні громадяни, скориставшись пунктом, який дозволяє пропонувати кандидатури університетським професорам, почесним професорам і доцентам тощо.

Для того аби заявка була прийнята, авторам потрібно було обґрунтувати свій вибір англійською і 200 знаками. Це зайняло в експериментаторів лічені хвилини.

«Коротко вийшло так: Марина Удгородська, молода жінка, виграла місцеві вибори в Росії, довівши всьому світу, що саме людина праці має право і повинна здійснювати державне управління… І ось уже з повним правом можна заявляти: Марина Удгородська номінована на Нобелівську премію миру», – пишуть журналісти.

Нагадаємо, що президента Росії Володимира Путіна висунули на Нобелівську премію миру. У Кремлі вже заявили, що було б добре, якби йому її присудили. Заявку на номінацію відправив головний редактор газети «Президент» і автор книги «Кремлівський бабак» Сергій Комков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: