У Брюховичах вже вдруге перенесли відкриття пам’ятника Володимиру Івасюку

івасюк

Відкриття пам’ятника українському композитору Володимиру Івасюку у Брюховичах вже вдруге перенесли.

Раніше його відкриття було заплановано на травень цього року, але усі заходи перенесли у зв’язку із впровадженням в Україні карантину. Цього разу пам’ятник уже встановили, але офіційне відкриття відбудеться пізніше. 26 вересня в Україні оголосили Днем жалоби у зв’язку з авіакатастрофою на Харківщині, усі святкові заходи відмінили.

У зв‘язку з цим, відкриття пам‘ятника Володимиру Івасюку та святковий концерт переносяться на невизначений термін, - повідомили у Брюховицькій селищній раді.

Автор пам’ятника брюхівчанин, скульптор Любомир Кукіль. Виготовлення та встановлення обійшлося бюджету смт. Брюховичі у 545 000 грн. Основні роботи були завершені вже у лютому цього року.

Читайте також: Життя як пісня, що не віддзвенить: відомий і невідомий Івасюк

26 вересня, у суботу, до Брюхович приїхала родина композитора Володимира Івасюка, якому напередодні встановили пам’ятник біля Народного дому «Просвіта».

Сестра Володимира Івасюка Оксана з чоловіком Віктором, її племінниця Софія з сім’єю, а також Наталія Братунь (донька поета Ростислава Братуня) приїхали у Брюховичі подивитися на пам’ятник Володимиру Івасюку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: