У Львові відзначили нагородами представників туристичного бізнесу

IMG_0224_1601216563_3984x2656_1_0

У неділю, 27 вересня, у Львові відбулося відзначення представників туристичного бізнесу нагородами з нагоди Всесвітнього дня туризму.

Про це йдеться у повідомленні Львівської ОДА.

«Туристична галузь постраждала чи не найбільше під час світової пандемії. Однак представники туристичного бізнесу одними із перших відгукнулись на заклик про допомогу і активно включились в процес підтримки боротьби із вірусом. Українці врешті зрозуміли, що в Україні є куди поїхати і є на що подивитись. На Львівщині є чим пишатись та є чим хвалитись: від замків до яворівської іграшки» –  наголосив під час заходу заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

Нагороджено грамотами й відзначено подяками голови ОДА представників туристичного бізнесу, які в умовах карантину відгукнулись на допомогу медикам (обіди і проживання), готелярів, які зголосились влаштувати обсервацію осіб, котрі повернулись з-за кордону, представників громадських організацій, що опікуються збереженням та промоцією культурної спадщини, краєзнавців.

Всесвітній день туризму – свято, що відзначається щорічно 27 вересня з метою промоції туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв'язків між народами різних країн. Свято встановлено Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристичної організації в 1979 року в місті Торремолінос, Іспанія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: