Сім'ї жертв катастрофи Ан-26 отримають по 1,5 млн гривень

гроші3

Виплати сім’ям загиблих в авіакатастрофі в Харківській області будуть терміновими. Кожна сім’я повинна одноразово отримати 1,576 млн гривень протягом трьох тижнів, коли буде проводитися ДНК-експертиза тіл загиблих.

Про це заявили прем’єр-міністр України Денис Шмигаль і Президент Володимир Зеленський під час селекторної наради з міністрами та представниками правоохоронних органів, передає пресслужба Офісу президента.

«Потрібно зробити все необхідне, щоб спростити бюрократичні процедури. Ці виплати повинні бути терміновими», – сказав Зеленський.

Шмигаль додав, що у Міноборони є в розпорядженні достатня сума для підтримки сімей жертв катастрофи. У Міноборони також уточнили, що надають родичам загиблих психологічну допомогу.

Нагадуємо, увечері 25 вересня у Харківській області, на 530 кілометрі траси Київ-Харків, поруч із дорогою впав військовий літак Ан-26 та одразу загорівся. Усього на борту літака перебувало 27 осіб, з них – 20 курсантів Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ імені Кожедуба та 7 членів екіпажу. Вдалось вижити лише одному курсанту, – це В’ячеслав Золочевський, який перебуває на лікуванні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: