Чиновники, лікарі, військові: хто балотується до обласної ради від «Слуг народу»

jFZlw4lP9X4UghkEyDESMiMLBBECHso2X1yCeyTq-1-3-1-696x464-696x464

Львівська обласна територіальна виборча комісія оприлюднила списки кандидатів у депутати Львівської обласної ради від політичних партій, які братимуть участь у виборах 25 жовтня 2020 року.

Серед цих партій доволі цікавим є список від «Слуги народу», який просто рясніє посадовцями, переважно з ЛОДА і РДА. Також у ньому можна побачити кілька військових та лікарів з комунальних медзакладів.

Очолює список голова ЛОДА Максим Козицький. Під 4-м номером можемо побачити його заступника Юрія Холода, а за ним – директорку департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА Олену Василько. Ще один заступник голови ЛОДА Юрій Бучко розташувався на 8-у місці у списку. На 10-й позиці бачимо Юлію Шопську, яка перейшла працювати у Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, але у списку фігурує ще як директорка департаменту агропромислового розвитку ЛОДА. Серед високопосадовців також варто згадати начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Дейнеку, який є чинним депутатом облради і, згідно з інформацією на сайті ЛОР, перебуває у  фракції БПП.  Ще один, уже третій у списку, заступник голови ЛОДА Іван Собко йде під 16-им номером. Відразу за ним, бачимо директора департаменту освіти і науки Олега Паску, який колись був не просто депутатом ЛОР, а головою фракції «Наша Україна».

Серед медиків бачимо у списку Наталію Іванченко – асистентку кафедри інфекційних хвороб ЛДМУ, яка йде під 3-м номером. Під 18-м номером йде ексзаступник директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько, який у списку фігурує як головний спеціаліст відділу організації медичної допомоги дорослому населенню цього ж департаменту, завідувач центру термічної травми та пластичної хірургії 8-ї міської лікарні Львова Василь Савчин посідає 21 позицію у списку кандидатів. Він теж є чинним депутатом облради і, згідно з інформацією на сайті ЛОР, перебуває у  фракції «Самопоміч». Також у списку можемо побачити завідувача неврологічного  відділення Центральної міської лікарні м.Борислава Михайла Лазара, директорку Новояричівської  районної лікарні Олесю Бурлаків, т.в.о. директора Новояворівської районної лікарні Григорія Мороза.   

Є у списку «слуг» і військові. Так, під 6-номером йде начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук, а відразу за ним – військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко.

Серед інших посадовців бачимо у списку голів, заступників голів та працівників райдержадміністрацій, зокрема першого заступника голови Яворівської РДА Віталія Денегу, голову Камʼянка-Бузької РДА Христину Замулу, керівницю апарату Яворівської РДА Зоряну Мірило, першого заступника голови Жидачівської РДА Володимира Кулика, голову Радехівської РДА Степана Рудницького, заступника голови Дрогобицької РДА Тараса Матолича, начальницю соціального захисту населення цієї ж РДА Галину Чаплю, начальника відділу судової роботи та міжнародного співробітництва Головного територіального управління юстиції у Львівській області Андрія Паньківа, начальницю управління соціального захисту населення Золочівської РДА Вікторію Шумакову, заступника керівника апарату Жидачівської РДА Івана Павлика, голову Перемишлянської РДА Богдана Гуменюка, начальницю відділу культури та туризму Дрогобицької РДА Надію Козар, голову Золочівської РДА Василя Маркевича,

Окремо вартує згадати про працівників митниці та податкової служби. Так, на 47-му місці бачимо головного державного інспектора Галицької митниці Держмитслужби Данила Дунаса. Головний державний ревізор інспектор головного управління ДПС у Львівські області Андрій Чопко – на 64-му місці, а начальник митного поста «Рава-Руська» Галицької митниці Держмитслужби Володимир Босий має 75-е.

Також цікавою є присутність у списку Юрія Діля, який є начальником управління безпеки міста Львівської міської ради. Він у списку 26-й.

Володимир ГАЛЕЧИК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: