Столичні патрульні спіймали на льоту жінку, яка стрибнула з 15-поверхівки (відео)

045364754768543576879876543

Вчора, патрульні київської поліцій спіймали на льоту жінку, яка стрибнула з 15 поверху багатоповерхівки. Екіпаж патрульних — Павло Боярчук та Олександр Головицький — прибув на виклик, де жінка мала намір скоїти самогубство.

Учора, 29 вересня, патрульні київської поліцій спіймали на льоту жінку, яка стрибнула з 15 поверху багатоповерхівки. Екіпаж патрульних — Павло Боярчук та Олександр Головицький — прибув на виклик, де жінка мала намір скоїти самогубство.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Київської області Олексій Білошицький.

Жінка стояла за поручнями балкона й будь-якої миті могла прийняти непоправне рішення, тож поліцейський побіг на 15 поверх що було сил.

Патрульний дивом встиг. На його очах жінка відпустила руки й зробила крок.  Але допомогла миттєва реакція патрульного Павла Боярчука - він встигнув схопити її за руку й утримати.

На крики патрульного прийшли мешканці будинку: двоє сусідів допомагали тримати жінку зверху, ще двоє стояли на 14 поверсі та підпирали їй ноги.

Жінка пручалася, і навіть з такою підтримкою Павлові не вдалося одразу затягнути її на балкон. Задля безпеки, інспектору довелося пристебнути жінку кайданками до поручнів.

На допомогу ще прибув інший екіпаж патрульних — Богдан Димчук та Андрій Бобровник. Спільними зусиллями інспекторів та мешканців будинку жінку витягнули на балкон. Після порятунку жінку шпиталізували.

https://www.facebook.com/Bilosh/videos/10221694871153598/?t=0

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: