Єрмак вимагає звільнення Фокіна з ТКГ

фокін1

Голова Офісу президента Андрій Єрмак виступив за звільнення Вітольда Фокіна з посади заступника голови делегації України в Тристоронній контактній групі.

Про це Андрій Єрмак повідомив у себе на Facebook-сторінці.

29 вересня на засіданні комітету Верховної Ради з питань організації державної влади заступник голови делегації України в ТКГ з врегулювання ситуації на Донбасі Вітольд Фокін заявив, що не впевнений у тому, що на Донбасі триває війна між Україною і Росією.

«Стосовно війни… Я не політик. Зробити якесь визначення цього я не можу. Бо жодного підтвердження того, що там війна між Україною і Росією, поки не бачив», — заявив Фокін.

Коментуючи заяву Фокіна, Єрмак сказав, що політик має залишити посаду: «моя особиста позиція - пан Фокін має піти з ТКГ».

«Ми вже показали, що можемо це робити, звільнивши зокрема й тих, кто утримувався в полоні роками.

Хіба це пан Фокін погодив зобов'язання провести вибори в ОРДЛО не після, а до повернення Україні контролю над кордоном з Росією? Ні, не Фокін.
Чи може пан Фокін погодив зобов'язання консультуватися щодо змін українського законодавства? Ні, не Фокін.
А хто в 2014 році не став захищати Крим від захоплення? Пан Фокін? Ні, не Фокін.

Ви знаєте прізвища. Але чомусь звертаєте більшу увагу на слова, в тому числі й цих людей, ніж на плоди тих справ, які були зроблені.» – розповів Єрмак.

Нагадаємо, онучка Вітольда Фокіна співачка і модель Маша Фокіна заявила, що її дід  став першим заступником глави української делегації у ТГК після того, як вона познайомила його з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком. У відповідь Фокін запевнив, що не пам’ятає, коли познайомився з очільником Офісу Зеленського Андрієм Єрмаком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: