Богатир зі Львова став найсильнішою людиною України

uYA69J4sCWfjCqZ7TpWEPELFEmPCQTA3DXTY2M2s

Львівський богатир Павло Кордіяка став найсильнішою людиною України на змаганнях у Хусті, що на Закарпатті на стадіоні «Карпати».

Львівський богатир Павло Кордіяка став найсильнішою людиною України на змаганнях у Хусті, що на Закарпатті, на стадіоні «Карпати».

Про це повідомляє потрал Правда тут.

127-кілограмовий львів’янин був чемпіоном України у 2019 і 2020 роках. У останному змаганні 25-річний силач на 4 бали обійшов володаря титулу «Найсильніша людина України» останніх чотирьох років, киянина Олексія Новікова.

До п’ятої вправи головні претенденти на титул Олексій Новіков і Павло Кордіяка змагались на рівні. Проте ключовим став провал Новікова у п’ятій вправі, після якої він поступався Кордіяці три бали.

Львівський силач збільшив перевагу до чотирьох балів. У підсумку у Кордіяки 44 бали, у Новікова — 40, а бронзовим призером змагань став учасник АТО з Чернівців Олександр Кочергін (34,5).

«Я думаю, Олексій зробить із цього правильні висновки та захоче взяти реванш. Потрібно буде готуватись краще – і захищати титул. Наступного року будуть ще цікавіші змагання», – сказав чемпіон.

До кінця листопада у Павла Кордіяки відпустка, а далі на нього чекають міжнародні старти: кваліфікація на найсильнішу людину світу, Арнольд Класік та Офіційні ігри стронгменів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: