Козицький засудив чорні передвиборчі технології та прояви антисемітизму

слуги

Голова Львівської ОДА Максим Козицький відреагував на антисемітські написи, що з'явилися на передвиборчій рекламі партії «Слуга народу». 

Голова Львівської ОДА Максим Козицький відреагував на антисемітські написи, що з'явилися на передвиборчій рекламі партії «Слуга Народу».

Один з рекламних бордів пропрезидентської партії «Слуга Народу» у Львові осквернили антисемітським написом.

«В Україні проходить передвиборча кампанія. Застосовуються різні технології, в тому числі і чорний піар. Більше того, дехто не гребує навіть антисемітськими закликами.
Як очільник Львівської облдержадміністрації категорично засуджую такі дії, які є ксенофобськими за своїм змістом. І тут значення не має партійна приналежність.

Ми усі повинні пам’ятати, що живемо в багатонаціональній та багаторелігійній країні. Тому подібні речі сьогодні є дикунством.

Великий світоч українського народу митрополит Андрей Шептицький часто зустрічався з представниками єврейської громади. На привітання рабина відповідав йому івритом і називав братом по вірі. Пам’ятаймо сьогодні про поставу та науку нашого великого земляка», - зазначив Максим Козицький у дописі.

Також він зауважив, що особисто звернувся до правоохоронних органів щодо порушення кримінального провадження за ст.161 Кримінального кодексу України, в зв’язку з розпалюванням національної, релігійної ворожнечі та ненависті та приниження національної честі і гідності.

*вибори - 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: