У Львові відбудеться показ театральної постановки «Два джентльмени з Верони»

Прем’єра за п’єсою Вільяма Шекспіра відбудеться 3, 4 та 10 жовтня у Першому академічному театрі для дітей та юнацтва.

«У проблемні часи, чесно кажучи, хочеться говорити не про біль і рани, а про те, що змушує нас залишатися людьми. А що це, як не любов?» - наголосив режисер Ігор Задніпряний.

У цій виставі він обіцяє занурити глядача  у світ грайливого, карнавального театру, що своєю драматургічною та ігровою структурою наближений до театральної форми і способу існування часів Шекспіра.

Заслужена художниця України Дарія Зів’ялова розровідає: «Це буде Шекспір у джинсах, футболках і якихось натяках на ренесансний костюм. Це гра у Шекспіра, гра у ренесанс, гра у гру».

Комедія «Два джентльмени з Верони» («TheTwoGentlemenofVerona») – одна з ранніх п'єс Вільяма Шекспіра, що за життя драматурга не видавалася і вперше надрукована в його посмертному фоліо. Це  п'єса про дружбу і кохання, які піддаються серйозним випробуванням. У центрі сюжету Валентин та Протей – два веронських джентльмени, які подорожують до Мілана та пізнають світ залицянь. Вони найкращі друзі, але любов до однієї жінки стає наріжним каменем їхніх стосунків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: