Голий чоловік ходив вулицями Львова, поки поліція не доправили його у психлікарню

image

У Львові, 2 жовтня, о 8 ранку перехожі та водії побачили, що по вул. Зеленій повністю роздягнений чоловік, босоніж йшов посеред проїжджої частини вулиці. Також цього чоловіка бачили близько 7:30 на вул. Івана Франка в районі Стрийського базару.

Про це розповіли у патрульній поліцій, повідомив ZAXID.NET.

У патрульній поліції розповіли, що вони отримали повідомлення про голого чоловіка, який ходить по проїжджій частині дороги по вул. Зеленій. Патрульні, які прибули на виклик на вул. Зелену, 104, виявили чоловіка, який йшов повністю роздягений зі складеними перед собою руками і молився.

«Патрульні намагалися його зупинити, почали розмовляти, але чоловік не реагував, не зупинявся та продовжував йти далі. Коли патрульні намагалися його затримати, чоловік почав дуже вириватися, чинити спротив, битися, а потім утікати. Він завдав кілька ударів поліцейським, не давав одягнути на нього кайданки» – розповіли у патрульній поліції.

На допомогу прибув ще один екіпаж поліції охорони. Чоловіка затримали, одягнувши кайданки.

Також у поліції зазначили, що чоловік перебував у неадеватному стані. На запитання він не реагував, але постійно читав молитви. Його доставили у психіатричну лікарню. За інформацією поліції, на вигляд чоловікові близько 20 років, його особу ще встановлюють.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: