Пенсіонерка віддала 16,5 тисяч доларів шахрайці, яка обіцяла врятувати її сина від смерті

t_1_1

67-річна чернівчанка віддала 16,5 тисяч доларів шахрайці, яка обіцяла врятувати її сина від смерті за допомогою ритуалу.

Про це повідомляє пресслужба поліції Чернівецької області.

«Наприкінці серпня до поліції звернулася 67-річна жителька Чернівців і повідомила, що стала жертвою шахрайських дій», - йдеться у повідомленні.

Потерпіла відвідала декілька сеансів, а коли почула, що синові загрожує смертельна небезпека – не вагаючись передала жінці гроші та ювелірні прикраси для проведення нібито ритуального обряду.

Увійшовши в довіру до своєї клієнтки, порушниця переконала її, що поверне коштовності й кошти вже наступного дня після проведення обряду. А коли заявниця прийшла за своїм майном – виявилося, що незнайомка покинула орендоване приміщення. Зі слів потерпілої, сума збитків скала приблизно 16,5 тисяч доларів.

Правоохоронці знайшли зловмисницю в одному із сіл Київської області та вилучили частину речових доказів.

Слідчі Шевченківського відділення поліції повідомили 39-річній жінці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. За такі дії підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: