Збудуймо країну разом!

120090716_631063270934655_1745140892407205398_n

Наближаються вибори, і нам всім потрібно знати, чи є в країні політичні сили, здатні робити не «косметичний ремонт», а побудувати сучасну будівлю під назвою «Україна», в якій буде гідне місце і можливості для життя кожного з нас?

Що ж своїм виборцям пропонує президентська партія «Слуга Народу»? Адже саме від неї багато залежить, якою буде країна в найближчі роки. Тож проглянемо, як себе позиціонує і що конкретно робить ця партія в Україні і на Львівщині, зокрема.

Отже, «Слуга Народу» заявляє у своїй програмі, що фундамент нової України – це місцеве самоврядування. Тому що Україна починається з громади, з міста чи села, в якому ми живемо. Саме для цих цілей у рамках завершення реформи децентралізації місцевим громадам будуть передані додаткові кошти та повноваження.

Як зауважив Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки Львівщиною: «Філософія, яку ми пропонуємо кожному регіону, базується на досить простому принципі: кожен регіон є незамінним гравцем у великій українській команді. І тільки разом ця команда може перемогти. Стати сильною, сучасною країною».

Тож для розбудови успішних громад команда партії «Слуга Народу» презентує стратегічний план для кожного регіону, який буде доповнюватися Зе!Планами для кожної громади. В цих планах – куди рухатися, що треба будувати, які галузі розвивати. З цих планів складеться стратегія розвитку України в цілому.

Наприклад, під час презентації Стратегії розвитку Львівщини на 2021-2023 роки, серед стратегічних цілей голова Львівської ОДА і лідер партії «Слуга Народу» в області Максим Козицький назвав підвищення конкурентоспроможності, розвиток інновацій, посилення інвестиційної привабливості та досягнення енергетичної самодостатності. Пріоритетами ж економічного розвитку області є біоекономіка, креативні індустрії та ІТ. Також важливими напрямами є розвиток системи освіти та охорони здоров’я. Крім того, як відзначив Максим Козицький, Львівщина має великий туристичний потенціал, що передбачає розвиток курортів, відновлення архітектурної спадщини.

Більш того, для реалізації стратегій розвитку партія «Слуга Народу», на відміну від інших, має ресурс великої команди – Президент, Кабмін, Верховна Рада. Тож місцеві депутати від цієї партії зможуть ефективно працювати на розвиток кожної громади України та Львівщини, зокрема. Весь ресурс і всі зусилля вони планують спрямовувати заради досягнення ключової мети – будувати нове. А це зі свого боку означає – створювати нову, більш високу якість життя для кожного, роблячи позитивні зміни щодня.

«Усіх цих речей досягнемо лише завдяки згуртованій позиції усіх гілок державної влади та органів місцевого самоврядування. Бо Стратегія мертва, якщо про неї не знає громада, якщо її не підтримує бізнес і якщо реалізація не спрямована на покращення життя людей!» – заявив Максим Козицький під час презентації команди.

Така злагоджена робота команди партії «Слуга Народу» вже дає успішні результати, наприклад, у рамках президентської програми «Велике будівництво». Стільки доріг, шкіл, садків, лікарень не будувалося ще за роки незалежності. Тільки на Львівщині в рамках цієї програми нинішнього року збудують чи капітально відремонтують понад півтисячі кілометрів доріг, 6 шкіл, 5 дитсадків, 9 приймальних відділень та 5 спортивних об’єктів, а в рамках програми «Доступна медицина» ще 43 амбулаторії.

Для того, щоби не зупинятись на досягнутому, партія «Слуга Народу», як свідчать їх перші п’ятірки в Львівську обласну та Львівську міську ради, висунула кандидатами професійних і порядних людей, які будуть втілювати ці плани в життя. Зокрема у списках партії на Львівщині йдуть лікарі, військові, педагоги, підприємці, управлінці та активна молодь.

Як бачимо, партія «Слуга Народу» цілком підпадає під критерій здатності будувати нову Україну. Але все ж таки нам 25 жовтня вирішувати: чи оберемо ми тих, хто будує – чи тих, хто руйнує. Адже нам разом всім тут жити – разом будувати нову країну.

* Політична реклама 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: