У Львові затримали 35-річного львів’янина, який побив поліцейських

Без названия (1)

У Львові поліцейські затримали правопорушника, який наніс двом правоохоронцям тілесні ушкодження.

Про це повідомив відділі комунікації поліції Львівської області.

За фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження, за скоєне затриманому загрожує покарання - до п’яти років позбавлення волі.

2 жовтня близько 14.15 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гнатюка у Львові відбувається конфлікт між громадянами.

За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції. На місці події правоохоронці виявили двох чоловіків, які поводились агресивно, на зауваження інспекторів не реагували, натомість один з них вдарив поліцейських в обличчя, спричинивши тілесні ушкодження.

Зловмисника було доставлено у Галицький відділ поліції. Його особу встановлено - ним виявився 35-річний мешканець Львова.

За фактом слідчі Галицького відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до до п'яти років.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: