«Вчителям Львівщини виділили додаткові кошти на зарплати» - Максим Козицький

козицький

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький 5 жовтня підписав розпорядження про скерування додаткових 13,1 млн грн цільової державної субвенції на покриття дефіциту із зарплати та утримання шкільної мережі по окремих територіях Львівської області.

«Підписав розпорядження про виділення додаткових коштів на зарплати вчителям Старосамбірського, Перемишлянського, Мостиського та Дрогобицького районів, а також Радехівської, Новоміської, Бориславської і Нижанковицької ОТГ. Гроші мають надійти до кінця тижня. Ми й надалі будемо підтримувати наших освітян, коли в області з’являтимуться вільні кошти», – заявив Максим Козицький.

Також Максим Козицький підтримав ініціативу Володимира Зеленського по страхуванню вчителів та учнів на випадок захворювання на COVID-19.

«Вчителі та учні знаходяться у такій же зоні ризику під час епідемії коронавірусу, як і наші лікарі. Якщо буде відповідне рішення Уряду, підкріплене фінансуванням із Державного бюджету, то ми готові запустити програми безкоштовного страхування вчителів та учнів в школах Львівської області», – наголосив Максим Козицький.

Голова Львівської облдержадміністрації переконаний, що завершення реформи децентралізації із збільшенням надходжень до місцевих бюджетів надасть можливість громадам реалізовувати подібні програми страхового захисту населення від захворювань на своїй території через обраних на місцевих виборах нових депутатів.

*вибори 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: