День захисника: поліція посилить заходи безпеки

121064193_2413696452257802_6160656123336359036_n_(1)

Для недопущення провокацій та забезпечення правопорядку під час масових акцій з нагоди Дня захисника України та 78-ої річниці створення УПА будуть використовуватися превентивні поліцейські заходи.

Про це заявив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич.

«Заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, Дня українського козацтва та 78-ої річниці створення УПА відбуватимуться 14 жовтня. Спираючись на досвід минулого року ми очікуємо участь у цих заходах великої кількості громадян. Крім того, вже сьогодні відомо про намір провести марш УПА-2020 в місті Києві», - сказав Олександр Фацевич.

За його словам, для недопущення можливих провокацій, в місцях проведення масових заходів будуть застосовуватися превентивні поліцейські механізми:

«Серед них перевірка документів та огляд речей, громадян. За необхідністю - обмеження доступу на окремі ділянки під час масових акцій. До роботи в місцях великого скупчення людей також будуть залучені групи превентивної комунікації».

Заступник голови Нацполіції також підкреслив, що правоохоронці в посиленому режимі проводять моніторинг ситуації в зв'язку з проведенням зазначених заходів:

«До цієї роботи залучається оперативний блок у взаємодії з СБУ», - сказав Олександр Фацевич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: