Справжня причина заторів у Львові – це Андрій Садовий, – Олег Береза

121017213_621608131846343_7146980985032137006_n

Завершити ремонт у Львові вулиць Бандери і Шевченка до кінця року не вдасться.

Міський голова Андрій Садовий, який це пообіцяв, сказав неправду. Більше того, причина страшних заторів у Львові зовсім не у тому що, ці вулиці перекрили. Найголовніша причина заторів – це сам Садовий.

Про це заявив кандидат у депутати від партії «Слуга Народу» до Львівської міської ради, керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Так він прокоментував передвиборне повідомлення пресслужби Львівської міської ради, що побачило світ під заголовком «Андрій Садовий назвав причину заторів у місті».

Відтак, міський голова Львова звів складну проблему тотальних заторів у Львові, яка формувалась роками і є результатом абсолютно провальної транспортної політики в місті, до банального і цілком неправдоподібного пояснення. Мовляв, у місті через ремонт перекрили дві вулиці, і, значить, треба потерпіти до кінця року.

Цитуємо самого Андрія Садового: «Останніми днями Львовом стало важко їздити. Ви всі на мене злі. У місті багато корків...

Сьогодні дві перекриті ділянки створюють найбільше проблем для трафіку. Це Бандери від Чупринки до Антоновича і Шевченка від церкви Анни до Ярослава Мудрого. Складні об'єкти, бо там міняємо не лише покриття, але й усі мережі, колектори на глибині до 12 метрів. Так от, ці два проєкти плануємо закінчити до кінця року. І погодні умови на це не матимуть жодного впливу».

Натомість кандидат у депутати від партії «Слуга Народу» до Львівської міської ради, керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза вважає, що таке пояснення від Андрія Садового – це дешева передвиборна локшина, яку він так щедро останнім часом накидає на вуха львів’ян.

Зокрема Олег Береза зазначив: «Мер Садовий каже, що ми всі на нього трохи злі, а я кажу, що ми не злі, ми – в розпачі, місто вкотре кинули напризволяще.

Як можна так сліпо вірити некомпетентним консультантам, щоб так бездумно перекрити магістральні вулиці, не забезпечивши повноцінних альтернативних варіантів об'їзду.

При цьому мер обіцяє до кінця року завершити роботи по цих двох об'єктах (вул. Бандери і вул. Шевченка), але це чергова цинічна передвиборча локшина на наші з вами вуха.

Як можна обіцяти, що ремонти завершать до кінця року, тоді як проєкт по одній лише вулиці Бандери передбачає щонайменше 9 місяців активних будівельних робіт із заміною колектора та комунікацій.

На початку місто передбачило на одну тільки вулицю Бандери понад 100 млн грн (із 209 млн грн), які мали бути виділені ще цього року. Нині ж маємо за фактом лише 20 млн грн.

Більше того, мер Садовий мав би сказати велике дякую програмі Президента #Велике_будівництво, завдяки якій підрядні організації мають сьогодні достатньо ресурсів для усіх цих надтермінових, передвиборних експериментів.

Водночас Олег Береза наголосив: «Справжня причина заторів у Львові не у вулицях Бандери та Шевченка, а у тому, що у Львові уже віддавна необхідно розбудовувати вулиці та закладати нові розв'язки, перенаправляти транспортні потоки і ґрунтовно взятися за транспортне моделювання».

* Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: