Діджиталізована агітація: як Українська Галицька Партія зустрічається із мешканцями у Zoom

original-z84
Фото ілюстративне.

Кандидати в депутати до Львівської міськради від Української Галицької Партії пішли агітувати на онлайн-площадки.

Окрім звичних вуличних зустрічей із виборцями на округах, деякі з них випробували новий майданчик для комунікації – онлайн-зустрічі через платформу Zoom.

Так, кандидат від Галицького району, ексрадник Уляни Супрун Олександр Ябчанка провів уже дві такі конференції. А цього тижня на онлайн-зустріч кличе сихівчан його колега та кандидатка у депутати по Сихову  Ірина Бек. Планує обговорити актуальні проблеми та потреби району та відповісти на всі питання, які поставлять учасники зустрічі.

«Ніхто не відміняє зустрічей у дворах. Але під час карантину ми всі отримали новий досвід: викладачі вчилися читати лекції студентам з включеними веб-камерами, підприємці, щоби продати свій товар, перебазувалися в Facebook та Instagram, та навіть найбільші фанати особистої комунікації встановили на смартфони додаток Zoom. Тому Українська Галицька Партія і всі наші кандидати не вбачають у цьому чогось особливого – ми підлаштувалися і використовуємо цей майданчик також. Ми не боїмось людей, а відкрито запрошуємо на зустрічі із нами, пропонуючи той формат, який їм найзручніший», – говорить Ірина Бек.

У Львові це чи не перша партія, яка використала такий формат, альтернативний вуличним зустрічам. Zoom простий у використанні, тому будь-який власник смартфону може підключатися до онлайн-зустрічей з кандидатами і ставити їм питання особисто.

* Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: