Дитяча лікарня у Львові отримала апарат ШВЛ за 2 мільйони гривень

48

У межах боротьби з пандемією коронавірусу Львівська обласна дитяча лікарня «Охматдит» отримала від Львівської обласної ради інтелектуальний апарат ШВЛ нового покоління.

Про це повідомила заступник директора з медичної частини «Охматдиту» Олена Березовська.

«Це найсучасніший апарат штучної вентиляції легень HAMILTON –C 6  Intelli Sunc + для роботи у різних режимах інвазивної і неінвазивної вентиляції. Він 100 разів на секунду аналізує синхронність роботи апарата з дихальними зусиллями пацієнта, це дає можливість в реальному часі ініціювати вдих і видих.  Новий інтелектуальний апарат синхронізується з пацієнтом, адже буває так, що людина ніби бореться з апаратом і лікарю важко налаштувати параметри роботи під нього. З цим апаратом таких проблем не виникатиме. Цей апарат ШВЛ сам обирає найоптимальнішу програму під пацієнта. Більше того, він підходить навіть для немовлят», - розповіла «Еспресо.Захід» Олена Березовська.

Вартість апарата ШВЛ – майже 2 млн грн.

Апарат доставили раніше, лікарня уже отримала акту введення його в експлуатацію, а медики пройшли навчання для роботи з новим апаратом.

Однак в лікарні ще бракує апаратів ШВЛ. Ті, що є на балансі, старіші і їх не вистачає для усіх потреб реанімації новонароджених.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: