На Львівщині чоловік розбив камеру журналістам

630_360_1525336671-4502

На території полігону твердих побутових відходів в Великих Грибовичах невідомий чоловік перешкоджав підготовці відеосюжету і пошкодив телекамеру.

Про це повідомляє пресцентр МВС України.

У Жовківське відділення поліції 7 жовтня з заявою про перешкоджання професійній діяльності звернулася журналістка одного з львівських телеканалів.

Зі слів заявниці, 6 жовтня близько опівночі, під час виконання редакційного завдання, а саме - зйомок сюжету на території Львівського полігону твердих побутових відходів в селі Великі Грибовичі Жовківського району, невідомий чоловік поводився агресивно, перешкоджав зйомкам і пошкодив телекамеру.

Слідчі територіального підрозділу поліції, при процесуальному керівництві Червоноградської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадянина або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Правоохоронці встановили особу зловмисника - ним виявився 62-річний житель Жовківського району. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: