Олег Синютка повідомив про інформаційну атаку в соціальних мережах

синютка

Народний депутат з фракції «Європейська Солідарність», кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка на своїй сторінці в мережі Facebook повідомив, що на нього здійснена інформаційна атака в соціальних мережах.

«Інформаційна атака на мої сторінки в соцмережах. Заблоковано мій акаунт в Іnstagram. Від сьогодні у мене немає доступу до власної сторінки. З’явився ще й клон моєї сторінки, створений невідомими адміністраторами», – написав політик.

«Хочу попередити користувачів соцмереж, що я не маю жодного відношення до контенту та будь-яких повідомлень, опублікованих на фейкових акаунтах. Таке враження, що саме перед місцевими виборами хтось хоче втягнути мене в  брудну інформаційну війну», – підкреслив він.

Олег Синютка закликав опонентів до чесної боротьби.

«Опонентам можу сказати, що брудні технології і «гра без правил» не додадуть їм голосів на виборах. Люди все бачать і здатні оцінити ваші вчинки. Злочини будуть викриті, і той, хто їх чинить, не сховається у віртуальному просторі. Не порушуйте інформаційну безпеку і не маніпулюйте. Мене ви цим не залякаєте», – наголосив представник «Європейської Солідарності».

«В нашому суспільстві вже й так достатньо обману і загроз від ворогів, від тих, хто засмічує інформаційний простір, намагаючись дезінформувати людей. Українці мають об’єднуватися, співпрацювати, а не влазити в міжусобиці і шкодити один одному», – закликав він.

*вибори 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: