Це команда професіоналів, які мають власні досягнення, – Максим Козицький про списки «Слуги Народу»

121064706_1025546944540360_811184396001963503_n

Перший номер партії «Слуга Народу» та чинний голова Львівської ОДА Максим Козицький в ефірі Суспільного радіо Львів пояснив, як формувався виборчий список партії до обласної ради.

«Слуга Народу» ніколи не була партією влади на Львівщині й ніколи, як розумієте, не балотувалася до обласної ради, – пояснив Максим Козицький. – Якщо розглянути підбір кадрів на ці вибори, то вважаю, що у нас дібрана дуже хороша команда професійних людей, які кожен на своєму місці досягав певних результатів. І не кожен з них був у свій час чиновником. Вони зараз допомагають мені створювати на Львівщині нове середовище ведення бізнесу, якості освіти, якості життя людей, де в центрі ми бачимо людину та її можливість розвиватись. Ми підбирали кандидатів відповідно до їх професійних можливостей і того, що вони насправді готові допомогти Львівщині розвиватись». «Серед тих речей, які треба першочергово вирішувати, є питання конкурентоспроможності економіки, здоров’я населення, якості освіти, екології, а також інфраструктури», – додав Максим Козицький.

Нагадаємо, Максим Козицький очолює Львівську ОДА з 5 лютого 2020 року. До того моменту понад 10 років керував компанією «Еко-Оптіма», що займається виробництвом екологічної електроенергії з відновлювальних джерел. За основним фахом Козицький – лікар, адже є магістром медицини Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, кілька років він навіть працював інтерном-хірургом. Також здобув вищу освіту з менеджменту організацій (Києво-Могилянська академія) та є спеціалістом з обліку та аудиту (ЛНУ ім. Івана Франка). За час головування у Львівській ОДА найважливішими досягненнями, як він сам зазначив, вважає успішну боротьбу регіону з пандемією, реалізацію інфраструктурних проєктів за національною програмою «Велике Будівництво», наближення медичних послуг до мешканців сіл тощо.

* Політична реклама 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: