ЄС готовий долучитися до участі у Кримській платформі

м

У вівторок, 6 жовтня, на прес-конференції за підсумками 22-го Саміту Україна – ЄС, президент України Володимир Зеленський заявив, що ЄС висловив готовність долучитися до української ініціативи зі створення Кримської платформи.

У вівторок, 6 жовтня, на пресконференції за підсумками 22-го Саміту Україна – ЄС, президент України Володимир Зеленський заявив, що ЄС висловив готовність долучитися до української ініціативи зі створення Кримської платформи.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Учасники зустрічі обговорили регулярні порушення прав людини в окупованому Криму. ЄС висловив готовність долучитися до української ініціативи зі створення Кримської платформи.

«Підтримка з боку Євросоюзу Мінських угод і невизнання анексії Криму та Севастополя Росією залишаються з нашого боку непохитними. Санкції на підтримку цієї політики були продовжені 1 жовтня. Також у нас є конкретні персональні санкції проти осіб, які будували Керченський міст», – заявив президент Європейської ради Шарль Мішель.

Крім того, високий представник Європейського Союзу із закордонних справ та безпекової політики Жозеп Боррель запевнив у повній підтримці суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: