Львів уже знаходиться в транспортному колапсі – це одна з найбільших проблем, – Тарас Кльофа

121100760_786933472089585_6914107414669794468_n

Кандидат на посаду міського голови Львова від партії «Слуга Народу» під час ефіру на Суспільному радіо озвучив найбільші проблеми, з якими варто першочергово боротися міській владі.

За словами Тараса Кльофи, є низка проблем, вирішення яких львів’яни вважають пріоритетними для місцевої влади.

«Згідно з тими опитуваннями, які проводяться серед мешканців Львова, найбільше турбує городян проблема пандемії, яка стосується не лише Львова. Ми з цим змушені будемо жити, – заявив Тарас Кльофа. – Крім того, однією з найбільших проблем у Львові є проблема пересування або так званого трафіку. Львів, на жаль, сьогодні вже знаходиться в транспортному колапсі. Сказати, що це питання, яке буде розв’язане та вирішене в найближчі два роки, буде абсолютною неправдою. Тому що проблема збільшення «корків», напевно, триває у нас останні 12-15 років. Кількість завезених  автомобілів в Україну з року в рік прогресивно збільшується. З одного боку, це добре, бо характеризує купівельну спроможність населення. З іншого боку, вулиці наші від цього не стають ширшими, кількість парковок не збільшується і об’їзна дорога також не будується миттєво».

Кандидат від «Слуги Народу» додав, що питання руху транспорту в місті варто вирішувати комплексно. Він не виключив, що частина кроків для подолання проблеми, можуть здатися непопулярними, проте чим довше чинна влада затягує вирішення проблем, тим більше вони поглиблюються.

«До цього питання треба підходити комплексно, з побудовою об’їзної дороги (та її північної частини), зокрема з побудовою паркінгів, про які чинна каденція разом з міським головою говорять не один рік, але жоден паркінг не збудований, – зауважив Тарас Кльофа. – Не виключено, що доведеться піти на непопулярні кроки, на які йдуть європейські міста: шляхом збільшення тарифу на заїзд до центральної частини міста».

Крім того, серед пріоритетів для роботи наступної каденції пан Кльофа назвав розвиток гуманітарної сфери міста.

«Ще одне не менш важливе питання – медицина та освіта у Львові. За попередні каденції в місті не з’явилося жодної нової лікарні, жодного нового дитячого садочка й жодної нової школи. Це є проблемою, оскільки населення Львова за останні 6 років виросло суттєво. І з цього маємо ще одну проблему – багатоповерхова забудова, з якою теж щось треба робити», – додав кандидат.

* Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: