Нам точно не по дорозі з проросійськими партіями, – Максим Козицький

120772274_668318570533680_6017960197403289924_n

Про це голова Львівської ОДА та перший номер списку партії «Слуга Народу» до Львівської обласної ради Максим Козицький розповів під час прямого ефіру на Суспільному радіо Львів.

Під час ефіру він розповів, що основним критерієм для добору кадрів у виборчий список були професійність та доброчесність кандидатів. Максим Козицький очолює список президентської партії «Слуга Народу» до Львівської обласної ради. У топі цього списку можна знайти чинних високопосадовців ЛОДА, наприклад, Юрія Холода, Юрія Бучка, Івана Собка та Олену Василько та інших, військових (керівник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук та військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко), підприємців, науковців тощо.

За соціологічними даними, партія долає прохідний бар'єр до Львівської облради і її рейтинг зростає.

«Я вважаю, що ми будемо представлені в радах усіх рівнів, – додає Максим Козицький. – Ми готові йди у владу, співпрацювати з проєвропейськими партіями, які мають погляди подібні до наших і з людьми, які є чесними й порядними. Нам точно не по дорозі з проросійськими партіями».

Крім того, очільник області повідомив, що планує піти у передвиборчу відпустку, що регламентується законом для кандидатів, аби розділити виборчий процес з управлінням регіоном.

«Я не можу сказати, чи це буде суцільна відпустка, чи окремі дні, коли я зможу вести агітаційну діяльність», – пояснив голова Львівської ОДА.

* Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: