Треба збудувати міцну вертикаль між центральною та місцевою владою, – Тарас Кльофа

120773735_674128476833126_1915399980071133477_n

Наша мета – збудувати міцну і дієву вертикаль взаємодії між центральною та місцевою владою.

Про це кандидат на посаду міського голови Львова та перший номер партії «Слуга Народу» на виборах до Львівської міської ради Тарас Кльофа розповів під час ефіру на Суспільному радіо Львів.

За його словами, присутність фракцій президентської партії у місцевих радах дозволить столиці більш ефективно взаємодіяти з регіонами та містами.

«Президентська політична сила сьогодні представлена виключно в центральній владі, тобто у Верховній Раді України. В жодній області, в жодному місті немає фракції депутатів від партії «Слуга Народу», – пояснив Тарас Кльофа. – І наша мета на теперішніх виборах збудувати нормальну, здорову, прозору і дієву вертикаль взаємодії між центральною та місцевою владами.

Не є таємницею, що у нас на Львівщині та й в інших областях доволі часто складається ситуація, коли Київ не чує чи не хоче чути регіон. Або навпаки, коли Львів не бажає виконувати волю Києва. І от ця диспропорція, як правило, більше б’є по регіону, аніж по центру. Тому ми й прагнемо привести до місцевих рад професійних вмотивованих людей для спільної доброї роботи».

Нагадаємо, Тарас Кльофа балотується на посаду міського голови Львова на виборах, що пройдуть 25 жовтня. Він чинний депутат Львівської міської ради, полковник медичної служби, учасник АТО, провів на фронті близько 400 днів.

Сьогодні Тарас Кльофа є заступником начальника Центру з медичної частини у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону у Львові.

За основним фахом лікар-уролог, кандидат медичних наук, Заслужений лікар України.

Основним акцентом своєї програми на цих виборах Тарас Кльофа зробив тезу про здорову політику у здоровому місті.

Тарас Кльофа очолює список партії «Слуга Народу» до Львівської міської ради.

Крім нього, у першій десятці представлені керівник Служби автомобільних доріг Львівщини Олег Береза; професор «Львівської політехніки» Володимир Мартинюк; начальниця відділу Львівської дирекції АТ «Укрпошта», координаторка благодійного збору сировини для протезування кінцівок учасників АТО Ірина Чех; економіст, генеральний менеджер готелю PANORAMA Lviv Hotel, один із волонтерів Всеукраїнського благодійного фонду «Мрії збуваються» Андрій Вільчинський та інші. Загалом у списку партії на виборах до Львівської міської ради представлені військові, медики, вчителі, викладачі вишів, науковці, підприємці.

* Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: