Турчинов: Львів має очолити не лише господарник, а й патріот, якому не байдужа доля міста та країни

121401011_3478731005519827_993927195283015572_n

Мені не байдуже хто очолить Львів. Адже це місто завжди було для мене духовним, культурним і моральним камертоном всієї України. Саме тут завжди був форпост української Незалежності та ідентичності.

Про це заявив керівник Центрального виборчого штабу Політичної партії «Європейська Солідарність» Олександр Турчинов під час спільної прес-конференції з народним депутатом України Олегом Синюткою у Львові, передає пресслужба.

«Часто говорять: добре, щоб Львів очолював просто «господарник». Але знаєте, є різні господарники і я переконаний, що Львовом не може керувати господарник, якому все одно, хто при владі — Янукович, Зеленський чи ще хтось, аби тільки домовитись. Це неприпустимо! Це небезпечно не тільки для Львова, а й для всієї України. Цей формат влади повинен відійти», - зауважив Турчинов.

 

За словами керівника Центрального виборчого штабу «ЄС», Львову потрібен очільник, який буде ставити на порядок денний питання захисту України, а не тільки питання комунальних проблем і покращення умов існування. В місті це важливо і це треба робити, але Львів повинен залишатися прапором, на який орієнтується вся Україна.

«Очільником Львова має стати той, кому не все одно. Місто має очолити справжній патріот, людина, якій не байдуже місто та країна. Загальнонаціональний лідер, який здатний вирішити як місцеві проблеми, так і стати щитом для всієї України. Саме такою людиною є Олег Синютка», - заявив Олександр Турчинов.

Також , за словами політика, сьогодні на місцевих виборах вирішується доля нашої України, бо саме на цих виборах відбувається боротьба між двома таборами — з одного боку проукраїнські сили, а з іншого колаборанти, капітулянти, популісти, проросійські сили.

*вибори-2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: