Місцеві вибори – це не тільки про Львів, а й про Україну, – Синютка

121530145_3645164088828632_3658320094835645873_o

Ці вибори – це не тільки питання про каналізацію та дороги, вони також про те, якою завтра буде Україна, бо від позиції Львова багато залежить.

Про це заявив народний депутат та кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка під час спільної пресконференції з керівником центрального штабу «Європейської Солідарності» Олександром Турчиновим.

«Спілкуючись з тисячами львів’ян, я побачив, що локальні проблеми та проблеми забезпечення комфорту містян є надзвичайно важливими. Але переконаний, що ці вибори - це не тільки питання про каналізацію, дороги та інші речі. Ці вибори також про те, якою завтра буде Україна. Від позиції Львова багато залежить, тому що багато в чому доля майбутнього України вирішується саме на місцевих виборах», — заявив Олег Синютка.

Він наголосив, що під час голосуванні львів’янам важливо пам’ятати про те, що Україна досі перебуває у стані війни, і, на його думку, кожен з місцевих органів влади має ключову позицію в творенні становища в Україні.

Олександр Турчинов вважає, що Львів повинен очолити не лише господарник, але й патріот.

«Мені не байдуже, хто очолить Львів. Адже це місто завжди було для мене духовним, культурним і моральним камертоном всієї України. Саме тут завжди був форпост української Незалежності та ідентичності. Часто говорять: добре, щоб Львів очолював просто «господарник». Але знаєте, є різні господарники, і я переконаний, що Львовом не може керувати господарник, якому все одно, хто при владі — Янукович, Зеленський чи ще хтось, аби тільки домовитись. Це неприпустимо! Це небезпечно не тільки для Львова, а й для всієї України. Цей формат влади повинен відійти», – заявив Олександр Турчинов.

На його думку, Львову потрібен очільник, який буде ставити на порядок денний питання захисту України, а не лише питання комунальних проблем і покращення умов існування. В місті це важливо і це треба робити, але Львів повинен залишатися прапором, на який орієнтується вся Україна.

«Очільником Львова має стати той, кому не все одно. Місто має очолити справжній патріот, людина, якій не байдуже місто та країна. Загальнонаціональний лідер, який здатний вирішити як місцеві проблеми, так і стати щитом для всієї України. Саме такою людиною є Олег Синютка», – підсумував Олександр Турчинов.

* Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: