Максим Козицький презентував команду «Слуги Народу» на Бродівщині

121586276_386833222700213_185466794754094790_n

Перший номер списку партії «Слуга Народу» до Львівської облради Максим Козицький здійснив свою першу агітаційну поїздку на Бродівщину з метою вирішення актуальних проблем району.

Після спілкування з виборцями, у приміщенні Бродівського народного дому, відповідей на питання громадян і інтерв’ю місцевим ЗМІ, Максим Козицький відвідав швейну фабрику «Галант», де зустрівся з керівництвом та працівниками швейної фабрики, яка стала прикладом успішного підприємства, колектив якого – визнаний лідер легкої промисловості в Україні. Фабрика виготовляє не лише продукцію для відомих світових компаній «Форд», «Вольво» та «Мерседес», але й шиє маскувальні костюми для українських вояків.

Максим Козицький відзначив важливість підприємств Бродівщини для всієї області, а також представив Стратегію розвитку Львівщини та команду, з якою йде на місцеві вибори 25 жовтня. Лідер президентської партії на Львівщині зазначив, що головними критеріями формування його команди були: професійність, чесність, бажання плідно працювати та змінювати рідний край. «Це команда, яка готова втілювати наші принципи в управлінні і головним завданням якої є те, що кожен має покращити добробут для власного народу. Кожного дня, важкою працею, ми повинні доводити, що ми – команда, яка готова втілювати зміни», – зазначив Максим Козицький.

* Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: