Олег Синютка запропонував 10 пунктів вирішення транспортної проблеми Львова

121572451_668159610751628_8226254787586323080_n

Корки, неякісний громадський транспорт та його дефіцит, відсутність достатньої кількості паркувальних майданчиків.

Кандидат на посаду голови Львівської ОТГ, народний депутат України Олег Синютка назвав головні пункти вирішення транспортних проблем у місті.

Про те, як розвантажити місто від транспортних заторів та зробити комфортним життя мешканців нардеп розповів під час прес-конференції у пресклубі «Львів» у четвер, 15 жовтня.

На думку Олега Синютки, транспортний колапс гальмує розвиток міста. Якщо далі зволікати, то Львів просто стане у суцільному заторі і не зможе розвиватися, транспортний колапс утворився впродовж останніх років і лише поглиблюється, а ключова проблема Львова у відсутності чіткої транспортної стратегії діючої влади.

Кандидат на міського голову запропонував власну програму вирішення транспортної проблеми, яка складається з 10 важливих пунктів:

  1. Реорганізація системи громадського транспорту за принципом «єдиного замовника» і оплати за пройдений кілометр та дотримання графіка руху із впровадженням денних.
  2. Нові трамвайні маршрути: вул.Шевченка-Рясне-2, вул.Личаківська-Пасічна, вул. Замарстинівська-Лінкольна-Галицьке Перехрестя.
  3. Збільшення тролейбусних маршрутів в місті. Зокрема вул. Галицьке Перехрестя (з перспективою продовження маршруту до міста Дубляни), вул. Дж.Вашингтона-Пасічна; вул. Стрийська до кільцевої дороги (ТРЦ «Кінг-Крос») облаштувати тролейбусну лінію через центральну частину міста,  щоб з’єднати Галицьке перехрестя і вул.Зелена; розвиток електротранспорту дасть змогу розвивати львівського промислового виробника – концерн «Електрон».
  4. Будівництво Північної об’їзної міста та розширення існуючих частин об’їзної.
  5. Запровадження електронного квитка. На першому етапі буде в короткі терміни введено єдиний абонемент на весь громадський транспорт - об’єднання єдиним квитком автобусних, тролейбусних, трамвайних маршрутів.
  6. Будівництво багатоповерхових паркінгів в межах малого кільця та підземних паркінгів у центральній частині міста.
  7. Будівництво нових доріг: від кільця Наукова-Кульпарківська до вул. Любінська та Ряшівська; від просп. Червоної Калини до вул. Вернадського та продовження до вул. Княгині Ольги; з’єднання вул. Пасічної з дорогою на Винники, щоб оминути перехресток вул. Пасічна та Личаківська; дорога з Рясне до Левандівки і з’єднання з вул. Городоцькою та Ряшівською; продовження проспекту Чорновола до північної об’їзної, щоб вирішити проблему мікрорайону Малоголосківська; реорганізація дорожнього руху на проблемних перехрестях
  8. Проведення аудиту ремонту вул. Шевченка і Бандери, щоб припинити розкрадання коштів. Завершення ремонту цих вулиць.
  9. З’ясування ситуації зі зникнення бруківки з реконструкції площі Двірцевої та вул.Чернівецької.
  10. Аудит комунальних транспортних підприємств та реорганізація їх роботи для досягнення беззбитковості.

«Економічний ріст, розвиток сучасного міста спирається на ключовий фактор – мобільність і якість інфраструктури, насамперед транспортної. Швидке запровадження цих пропозицій дозволить в короткий час звільнити місто від заторів, збільшити мобільність мешканців, а отже, сприятиме  розвитку міста», – запевнив Олег Синютка.

* Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: