Максим Козицький побував на Радехівщині

121642063_1249687062067981_4612535881754481544_n

Лідер президентської партії на Львівщині Максим Козицький здійснив поїздку на Радехівщину, у ході якої, представив Стратегію розвитку Львівщини та команду, з якою йде на місцеві вибори 25 жовтня.

Ключовими принципами своєї команди Максим Козицький назвав професійність, чесність та бажання працювати заради рідного краю. Також, перший номер списку партії «Слуга Народу» до Львівської облради запевнив мешканців Радехівського району в продовженні реформ та розвитку соціальної інфраструктури й провів змістовну зустріч з колективом одного з найбільших підприємств Радехівщини.

Зокрема Максим Козицький зустрівся з працівниками та керівництвом ПрАТ «Галичина», яке славиться виробництвом якісної молочної продукції та наголосив на важливості успішного досвіду роботи підприємства для всієї області.

Крім цього, голова осередку партії «Слуга Народу» на Львівщині провів зустріч з працівниками та менеджментом підприємства «Мебель-сервіс», зауваживши зростаючий економічний потенціал трудового колективу та інноваційні методи організації ефективного виробництва.

Також Максим Козицький оглянув відділення діалізу Радехівської ЦЛР, з’ясувавши найбільш нагальні потреби системи охорони здоров’я Радехівщини та запевнив медиків у всебічній підтримці команди Президента у боротьбі з коронавірусом.

Під час відвідин Стоянівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, очільник президентської політичної сили в нашій області наголосив на визначальній пріоритетності фінансування та державної підтримки освіти і відзначив спортивні та навчальні успіхи школярів Радехівщини.

* Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: