Делегація військових аташе прибула в зону ООС

XT3F2568_820x360

Представники Київської асоціації військових аташе відвідали район проведення операції Об'єднаних сил в Донецькій області.

Про це повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації.

Метою їхнього візиту і зустрічі з керівництвом Донецької ОДА стало ознайомлення з ситуацією і об'єктивне інформування світової спільноти про події в Донецькій і Луганській областях.

«Кожна країна, яку ви сьогодні представляєте, допомагає Україні на політичному полі і жителям Донецької області - в питаннях відновлення нормальної життєдіяльності та розвитку. Але перш за все, допомогу цивільному населенню області, особливо близько до лінії розмежування, надають наші військові. Хочу відзначити постійне і тісну співпрацю обласної військово-цивільної адміністрації і командування операції Об'єднаних сил », - сказав на зустрічі заступник голови області Вадим Філашкін.

Сторони також обговорили питання координації комунікації між органами державної влади та структурами, які забезпечують правопорядок в регіоні і виконують завдання безпосередньо на лінії розмежування.

Окрему увагу було приділено гуманітарних питань, що виникають під час проведення операції Об'єднаних сил.

Нагадаємо, що Київська асоціація військових аташе (КАВА), заснована в грудні 1992 року, об'єднує 42 апарати військових аташе і військових дипломатів, які акредитовані в Україні і розташовані в Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: